Wilt u een onvergetelijk schoolreisje waar de kinderen zich gegarandeerd vermaken? Kom dan naar Speelpark De Goudvis.. Gewoon de leukste!
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Speelpark de Goudvis”
Regel een bus

Het leukste speelpark in de kop van Noord- Holland

Speelpark De Goudvis is een groot speelpark (3,5ha) in de kop van Noord-Holland, met meer dan 2200 m2 indoor speelparadijs en een grote overzichtelijke buitenspeeltuin. In de buitenspeeltuin kunnen de kinderen heerlijk spelen in de grote zandbak met klimtoren, trampolines, luchtkussens, trapskelters, een cabriobaan, een familieschommel, klimpiratenschip, diverse wippen, kabelbanen, glijbanen, Survival Trail, en niet te vergeten… de grootste Airtrampoline van Europa (400m2)!

Binnen en buiten

In de binnenspeeltuin is het fantastisch spelen in één van de vijf ballenbakken of met een sleetje van de rodelbaan af te glijden! Ook vindt u hier trampolines, luchtkussens, glijbanen, slangentrappen, een bouwhoek met mega lego en nog veel meer leuks! Wat dacht u van een rondvlucht met de helikopters aan de monorail? Ook dat is mogelijk bij Speelpark De Goudvis!

Educatief

Mogelijkheid tot iets educatiefs? Dat biedt Speelpark De Goudvis ook. Een puzzelwandeltocht door de duinen en langs het strand waar u met de kinderen heerlijk kunt uitwaaien en natuurlijk de puzzels op kunt lossen die u meekrijgt voor onderweg. Een gratis puzzelwandeltocht ligt voor u klaar bij de entree van het park.

Weer zeker

Bij Speelpark De Goudvis betaald u één prijs voor binnen en buiten spelen, waardoor u zeker weet dat uw schoolreisje niet in het water zal vallen bij slecht weer!

Nog niet overtuigd? U bent van harte welkom voor een oriëntatie bezoek, de koffie staat klaar!

Speelpark De Goudvis.. Gewoon de Leukste!!

Wordt het De Goudvis?
Plan jullie schoolreisje!

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...