Het ideale schoolreisje voor kinderen die van gewoon lekker spelen houden! Speelpark Oud Valkeveen is al meer dan 90 jaar de ideale bestemming voor ieder schoolreisje. Voor kinderen is het schoolreisje een hoogtepunt van het jaar. Buiten ravotten met hun vriendjes en vriendinnetjes in een groene omgeving. Lekker niets anders doen dan buiten spelen en genieten.
  • Gewoon lekker spelen in een bosrijke omgeving
  • Spetterende shows met Fonkeltje & Stronkeltje
  • Voor elk kind een terugkomkaartje!
  • Vroegboekkorting
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Speelpark Oud Valkeveen”
Plan julie schoolreisje

Het ideale schoolreisje voor kinderen die van gewoon lekker spelen houden

Speelpark Oud Valkeveen is al meer dan 90 jaar de ideale bestemming voor ieder schoolreisje. Voor kinderen is het schoolreisje een hoogtepunt van het jaar. Buiten ravotten met hun vriendjes en vriendinnetjes in een groene omgeving. Lekker niets anders doen dan buiten spelen en genieten.

Speelpark Oud Valkeveen ligt in een prachtig, bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden. Het park is al jaren een speelparadijs voor kinderen die van ‘gewoon lekker spelen’ houden. Elk jaar verwelkomt het park veel kinderen die zich kunnen vermaken in een mooie, veilige, kindvriendelijke, ruime en overzichtelijke omgeving.

Over het hele park staan er attracties en speeltoestellen. Je kan botsen in de botsauto’s, hard gaan in de achtbaan, spetteren in de Vallende Schuit, hoog in de lucht gaan in de Zwierezwaai en er zijn nog veel meer spannende attracties en gave speeltoestellen. Speciaal voor de jongste bezoekers van het speelpark is er Miniland.

Smikkelen van allerlei lekkernijen kan op verschillende plekken in het park. Speciaal voor scholen is er een smikkelmenu bestaande uit patat mayo, pakje taksi en een ijsje, maar er is ook voldoende ruimte waar u de meegebrachte boterhammetjes kunt opeten.

Wordt het Speelpark Oud Valkeveen?
Plan jullie schoolreisje

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...