Ken jij alle verkeersregels? Bij attractiepark Duinen Zathe leer jij alle verkeersregels van agent Bromsnor. Verkeersborden, rotondes en stoplichten, jij komt ze allemaal tegen in je trapauto op het verkeerscircuit.
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe”
Plan jullie schoolreisje

Beleef een dag vol plezier, vermaak en vertier!

Wij zijn een all-inclusive park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin. Dit betekent dat je voor één entreeprijs toegang hebt tot alle attracties, inclusief onbeperkt eten en drinken! Zo kun je onbeperkt friet met saus, snacks, broodjes, dagsoep en waterijs eten. Je kan ook onbeperkt drinken van onze koffie, thee en limonade. Wil je een onbezorgde dag uit in Friesland? Dan is ons park het perfecte uitje voor jou en je gezin!

Verkeers- & Attractiepark Duinen Zathe is een overzichtelijk park

Op ons park vind je bijvoorbeeld de Indoor Apenkooi en de Flying Heli voor de allerkleinsten. Grotere kinderen kunnen onder andere in de Super Nova en The London City Coaster. We hebben verschillende luchtkussens, klim- en klautertoestellen en vele attracties voor jong en oud!

Vind jij het leuk om te racen?

In ons park hebben wij naast attracties ook een groot verkeerspark. Dit trapcircuit heeft alles erop en eraan, zoals verkeersborden, een rotonde en een tankstation. Leer alle verkeersregels, invoegen, parkeren en voorrang verlenen. Onze eigen politieagent houdt een oogje in het zeil. Hou jij je aan de regels?

Een dag op ons park is onvergetelijk, met wie je ook komt

Het is ook mogelijk om arrangementen te reserveren bij ons. Onze locatie is zeer geschikt voor kinderen tot en met groep 8. Ben je binnenkort jarig? Vier jouw verjaardag bij ons op het park met al jouw vriendjes en vriendinnetjes. Ook voor feesten, groepen en bedrijven is er van alles mogelijk op ons park.

Zien we je op ons park?
Plan jullie schoolreisje!

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...