Verras de klas met het meest spectaculaire schoolreisje: Walibi Holland! Een dagje HARDGAAN zet de wereld van elk kind letterlijk op z'n kop.
  • Samen genieten van een dagje HARDGAAN
  • Nieuw familiegebied met 3 leuke attracties
  • Meer dan 35 spectaculaire attracties
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Walibi Holland”
Plan jullie schoolreisje

Het meest spectaculaire schoolreisje van Nederland!

Verras de klas met het meest spectaculaire schoolreisje bij Walibi Holland. Een dag HARDGAAN zet de wereld van elk kind letterlijk op z’n kop. Beleef samen een rit in de unieke achtbaan UNTAMED. Deze achtbaan van puur hout én staal gaat 5x ondersteboven én gooit je alle kanten op.

Maak daarnaast een gewichtloze rit in Lost Gravity, ga 6x over de kop in Speed of Sound of stap in snelheidsduivel Xpress: Platform 13. De echte waaghalzen mogen Goliath natuurlijk niet overslaan.

Voor ieder wat THRILLS

Oók de niet achtbaanliefhebbers gaan een toffe dag tegemoet. Ga samen op een spetterend avontuur in Crazy River en El Rio Grande, word gelanceerd in Space Shot en maken een duizelingwekkende rit in G-Force. Met meer dan 30 spectaculaire attracties is er genoeg te beleven voor de hele klas.

Ontdek de nieuw kids area met 4 nieuwe attracties

Dè blikvanger in dit nieuwe kidsgedeelte is een stoere junior achtbaan samen met een attractie van het type magic bikes. Kinderen kunnen zich verder uitleven op een klimtoestel en interactieve speelfonteinen zorgen voor verfrissend speelplezier!

Kortom, wil jouw klas een dagje HARDGAAN? Boek dan nu jullie schoolreisje bij Walibi Holland.

Praktische informatie: Walibi Holland opent op 30 maart 2024 weer haar poorten.

Walibi Holland schoolreisje met Gebo Tours

Staat er binnenkort een schoolreisje naar Walibi in de agenda en bent u nog druk bezig om hiervoor passend vervoer te regelen? Dan kunt u nu stoppen met zoeken, want Gebo Tours is de ideale partner voor uw Walibi Holland schoolreisje! Wij brengen u en uw leerlingen niet alleen van A naar B en weer retour, maar nemen u de organisatie van de reis ook nog eens uit handen. Tel daar onze ervaren chauffeurs en de comfortvoorzieningen in vrijwel al onze bussen bij op en u kunt er vanuit gaan dat u met de hulp van Gebo Tours helemaal goed zit. Meer weten over vervoer naar Walibi met Gebo Tours? Lees snel verder, neem contact met ons op, vraag vrijblijvend een brochure aan of ga direct voor een offerte en u komt er snel achter wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u met uw klas met de bus naar Walibi wilt!

Walibi schoolreis: aantrekkelijk voor iedere klas!

Walibi Holland is een schoolreisje dat bij uitstek zeer populair is bij kinderen. Er is van alles te doen in dit attractiepark in Biddinghuizen en de leerlingen zullen zich er dan ook geen moment vervelen. Voor de echte avonturiers die hun grenzen willen verleggen zijn er snelle achtbanen als de Goliath en de Lost Gravity en vanzelfsprekend zijn er ook meer dan twintig attracties voor de kinderen die het liever iets rustiger aan doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Super Swing, La Grande Roue of El Rio Grande. Tijd om iets te eten of te drinken? Dan zijn er genoeg gelegenheden waar de kinderen een broodje of iets anders lekkers kunnen nuttigen. Het park is van alle gemakken voorzien en dus is een schoolreisje naar Walibi voor iedere klas een aanrader!

Wordt het Walibi Holland?
Plan jullie schoolreisje

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...