Kernie’s Familiepark is de naam van het attractiepark. Word kleddernat in een spetterende wildwaterbaan, draai je dol in de ‘teacups’, leef je uit op reusachtige springkussens of waag je in het reuzenrad of de achtbaan.
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Wunderland Kalkar / Kernie’s Familiepark”
Plan jullie schoolreisje

Kernie’s Familiepark in Wunderland Kalkar, net over de grens bij Arnhem, is een populaire schoolreisbestemming. En niet voor niets… Wél voor bijna niets! Want voor een vaste prijs kom je zeer voordelig met de hele klas onbeperkt en onbezorgd genieten.

All-in schoolreispret in een voormalige kerncentrale

Net over de Duitse grens vind je dé ideale schoolreisbestemming: Kernie’s Familiepark! Hier is het zorgeloos, all-in genieten voor kinderen, leerkrachten en begeleiders. Een dag vol plezier, actie en spanning met meer dan 30 verschillende attracties en speeltoestellen voor kinderen van 3 t/m 12 jaar.

Bijzonder (leerzaam) uitje

Dat wordt lachende snuitjes tellen op de springkussens, in de zweefmolen, de achtbaan of de wildwaterbaan! Wie geen hoogtevrees heeft, kan vanuit de “Vertical Swing” over de rand van een heuse koeltoren kijken. Wat tegenwoordig Wunderland Kalkar is, werd namelijk ooit gebouwd als kerncentrale, maar is nooit in werking gesteld. Hoe dat nou werkt “van atoom tot stroom” wordt in het museum uitgelegd en getoond. Daar blijf je lekker droog als het weer even niet meewerkt.

Ook wanneer het weer even wat minder is kunnen de kinderen in de overdekte Jungletown lekker klimmen en klauteren. Bovendien hoef je geen lunchpakket mee te nemen. Onbeperkt frietjes, softijs, frisdrank, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. Dit zorgt ervoor dat zowel leerlingen, als leerkrachten en begeleiders bij ons een hele leuke en ontspannen dag beleven.

Wordt het Wunderland Kalkar / Kernie's Familiepark?

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...