Over Gebo Tours


Gebo Tours is een touringcarbedrijf, gevestigd in Nieuwleusen op slechts 19 kilometer van Zwolle. Gebo Tours is gespecialiseerd in:

  • Busverhuur, wij beschikken over een zeer modern wagenpark, met bussen van 19 tot 90 personen!

  • Geheel verzorgde schoolreizen inclusief entree en lunch;

  • Dagtochten naar steden/musicals/sportwedstrijden en concerten bijv. Amstel Live, Soldaat van Oranje, wedstrijden van het Nederlands Elftal en dagjes Amsterdam en Huishoudbeurs;

  • Groepsdagtochten, waarbij voor uw groep de gehele organisatie van uw dagje uit wordt overgenomen. Een kopje koffie met gebak, de lunch, activiteiten, of is er iets anders wat u wenst? Wij verzorgen dit graag voor u!


Meerdaagse groepsreizen

Onze afdeling Groepsreizen verzorgt meerdaagse reizen voor groepen vanaf 20 personen naar diverse bestemmingen in allerlei landen. Uw overnachtingen, excursies en maaltijden; uw reis wordt compleet georganiseerd en tot in de puntjes voorbereid! Groepsreizen is aangesloten bij ANVR en SGR. Voor meer informatie over onze Groepsreizen kunt u hier terecht.


Wagenpark

De ruim 45 eigen moderne touringcars van Gebo Tours bieden alle comfort die u zich wensen kunt. Ze zijn voorzien van toilet, DVD, airconditioning, een koffie-unit en dubbele beglazing. Zo kunt u optimaal genieten van uw reis. De capaciteit per touringcar varieert van 30 tot 92 personen. Onze touringcars worden bestuurd door ervaren en bekwame chauffeurs, die gewend zijn door heel Europa te reizen. Ieder jaar volgen zij trainingen op allerlei gebied om zich zo te blijven ontwikkelen.


Samenwerking met Betuwe Express

Onze hernieuwde samenwerking met Betuwe Express (60 touringcars) in Herveld is ook goed om te noemen. Hierdoor zijn wij namelijk in staat om een groot deel van Nederland te bestrijken en kunnen wij ook bij (zeer) grote groepen efficiënt touringcars inzetten.


ISO 9001-2015 en ISO 14001-2015

Gebo Tours is ISO 9001-2015 en ISO 14001-2015 gecertificeerd, om u als klant maximale garanties te kunnen bieden op het gebied van comfort, veiligheid en milieu.
Lees hier meer >>


ILenT handhavingsconvenant

Begin 2014 ontvangt Gebo Tours het handhavingsconvenant van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILenT). In dit convenant zijn allerlei afspraken vastgelegd die Gebo Tours gemaakt heeft met het ILenT met betrekking tot het toezicht houden op en de naleving van de rij- en rusttijdenwet. Het voordeel hiervan is dat er continue controle is op deze wetgeving, in plaats van steekproefsgewijs, waardoor we de naleving tot in detail kunnen optimaliseren. Ook dit is een vooruitgang op veiligheidsgebied!


Tom Tom systemen

Een andere ontwikkeling die Gebo Tours de laatste tijd heeft doorgemaakt is de invoering van een TomTom-systeem in iedere touringcar. Vanaf kantoor kunnen de touringcars precies gevolgd worden, zodat er direct en adequaat ingegrepen kan worden bij vertragingen, calamiteiten of ander oponthoud.


Effeweg.nl

Gebo Tours is ook de vaste vervoerder van Effeweg.nl, de touroperator die gespecialiseerd is in busreizen door heel Europa, van 2 dagen tot en met 22 dagen. U kunt zelf uw reis boeken op www.effeweg.nl of bellen met 088-10 30 800

Wilt u meer van ons weten? Neem dan gerust contact op met ons kantoor tijdens werkdagen van 08.00 - 17.30 uur. Daarbuiten zijn wij voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar.

Klik hier voor meer informatie over ons wagenpark.
Klik hier voor meer informatie over bushuur / touringcarhuur.
Klik hier voor onze algemene voorwaarden.