Schoolreisje zoals het hoort! Onderweg met de bus, spelen, leren, klauteren, verstoppen in de bus, dat zijn dé onderdelen die bij een schoolreisje horen. De avonturen en leuke verhalen worden enthousiast aan het thuisfront verteld, dan was het schoolreisje geslaagd. Voor dit schoolreisje ben je bij Kinderparadijs Malkenschoten aan het juiste adres. Alle onderdelen voor een geslaagd schoolreisje beleef je bij Binky en zijn dierenvriendjes.
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Kinderparadijs Malkenschoten (Binky)”
Regel een bus

Spelen en leren tussen de dieren

Binky de leukste speelboerderij van Nederland! Centraal gelegen op de groene Veluwe. Op de boerderij kun je lekker spelen tussen de dieren. Ondertussen leer je al spelend allerlei bijzondere weetjes over de dieren.

Vele speeltuinen

In de vele speeltuinen kun je al je energie kwijt door je mooiste hut te bouwen van hout of legoblokken. Klim zo hoog als je durft, laat je kunsten zien op de airtrampoline, race op het verkeersplein en zoefff van de hoge tunnelglijbaan. Wie is het snelst beneden? Stap samen met je vriendjes in de waterfietsen en laat zien wie het beste is met een potje minigolf.

Van al dat spelen krijg je natuurlijk wel trek. Ga lekker zitten op een van de picknickbanken op de speelweide of op het horecaterras. Geniet van een snack of een lekker gezond broodje. Wie weet kom je Binky en zijn vriendjes nog tegen tijdens je bezoek…

Ontdekken, spelen en leren dat zijn de ingrediënten voor een te gek schoolreisje. Bij Binky hoef je je geen moment te vervelen!

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...