Een schoolreisje bij Samcity staat garant voor een afwisselende, sportieve en actieve dag! Samen plezier maken, bewegen, grenzen verleggen.. en apetrots thuiskomen! Alle activiteiten vinden plaats onder begeleiding van ervaren instructeurs.
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Samcity”
Plan jullie schoolreisje

City full of fun

Met een 1200 m2 trampolinepark, 1000 m2 BMX &Skatepark, 500 m2 lasergame arena én een shooting alley heeft Samcity voor elk kind wat wils!

Actief en sportief

Trampolinepark

Allerlei trampolines, een Ninja course, Jumptowers, Big Airbags, basketbalzone, dodgeballzone, high performance trampolines en walk walls. Dit vindt elk kind fantastisch! Het bezoek aan het trampolinepark is inclusief antislipsokken.

BMX & Skatepark

Uitdagend park inclusief obstakels en foampit. BMX’en en stuntsteppen (skateboarden voor gevorderden). Te gekke uitdaging voor iedereen!

Lasergame arena

Van online gamen op de bank naar superactief real life gamen. Sluipen, rennen en dekking zoeken in de verloren stad van Samcity. Een spannende ervaring voor kinderen én begeleiders.

Shooting alley

Leren boogschieten in een veilige omgeving. Focus, richten en schieten.
Wie schiet de meeste pijlen in de roos?

Uitrusten en lekkere opties

Ons restaurant op de 1e verdieping biedt uitzicht op het hele trampolinepark. Ideaal voor de begeleiders! Voor de kinderen reserveren wij tafels in de chillruimte van ons trampolinepark.
Er kan gekozen worden voor het bijboeken van een lunch of een ijsje!

Wordt het SAMCITY?
Plan jullie schoolreisje

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...