Op schoolreis tussen de dino’s! Durf jij rond te lopen tussen levensechte dinosaurussen? Kom dan naar Dinoland Zwolle!
Jullie schoolreisje naar “Schoolreisje Dinoland”
Plan jullie schoolreisje!

Op schoolreis tussen de dino’s

Hier ontmoet je meer dan 100 dinosaurussen waaronder de imposante T.rex, de plantenetende Triceratops en de vliegende Pteranodon.

Een dag vol plezier

In Dinoland vermaken leerlingen zich de hele dag. Ze kunnen zowel binnen als buiten klimmen en klauteren. Elkaar verslaan met lasergamen is altijd heel populair net als samen een potje minigolf spelen.

In het speciale Paleolab leren ze als een echte paleontoloog goud zoeken, fossielen zeven en kunnen ze hun eigen dino kleien. Buiten is er een grote dino-speeltuin met een spectaculaire klimvulkaan, reuzenglijbaan en binnen een groot softplay speeltoestel met ballenbak.

Leerzame T-Rexpeditie

Klauwen, eieren, tanden en poep; in de interactieve expositie over Tyrannosaurus Rex leren kinderen op een leuke manier alles over deze beroemde vleeseter.

Overzichtelijk

Ons park is heel overzichtelijk en geschikt voor groepen 1 t/m 7. In de praktijk blijkt dat kinderen vanaf groep 3 prima zelfstandig door het park kunnen lopen. Er is zowel binnen als buiten van alles te doen, dus ook bij minder weer is Dinoland een leuk schoolreisje!

Lunchmogelijkheden

Het schoolreisje is uit te breiden met een lunch (patat, frikandel of kaassoufflé en ranja/koffie/thee) en een ijsje.

Wordt het Dinoland?
Plan jullie schoolreisje?

Waar wil je heen?

Even geduld, bezig met zoeken...